Снимка: gettyimagesРусия внимателно следи за развитието на плановете на САЩ да разположат

...
Снимка: gettyimagesРусия внимателно следи за развитието на плановете на САЩ да разположат
Коментари Харесай

Москва реагира на плановете на САЩ да разположат система за ПРО в Румъния

Снимка: gettyimages

Русия деликатно следи за развиването на проектите на САЩ да разположат краткотрайно в Румъния мобилен комплекс за противоракетна защита THAAD. Това съобщи съветският заместник-министър на външните работи Александър Грушко, представен от ТАСС.

В коридорите на пленарно съвещание на съветския Съвет за външна и отбранителна политика, високопоставеният посланик означи, че идното дислоциране на системата за противоракетна защита в Румъния слага два въпроса, написа novini.bg.

" Първо, какви тъкмо работи ще се правят на обектите в тази страна и второ, какъв брой дълго ще остане системата THAAD в Румъния и какви ще бъдат действителните ѝ функционалности. Русия се отнася " еднопосочно негативно " към военното обмисляне на НАТО за Черноморския район, само че подхваща нужните ограничения за " обезвреждане на заканите ", произлизащи от тези дейности ", сподели още Грушко.

По думите му " интензивността в Черноморския район не усилва сигурността, а подкопава районната непоклатимост ".

От 9 до 13 април в акваторията на Черно море се организира учението на НАТО " Морски щит-2019 " с присъединяване на кораби и авиация от България, Гърция, Канада, Румъния, Съединени американски щати, Турция и Холандия при взаимоотношение с въоръжените сили на Грузия и Украйна.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР